det var säkert längre än

¦ Cute boys , Gif's , Stallet , Surprise , Vardag
 
Hiya huns!
 
Jag "pluggar på distans" dessa två veckorna innan lovet, och eftersom det bara gäller mer eller mindre två - kanske tre - kurser har jag massa tid att göra VAD JAG VILL. Hur skönt? Lyxigt, jag vet hahha. 
 
Igår var jag i stallet och red lite dressyr, Soppan gick jättebra, är lite förvånad fakttiskt. Det enda som vart lite mesigt var galoppen som hon rusade lite i, och när jag gjorde halt från galoppen till skritt (som vanligtvis brukar gå bra) så tyckte hon det passade med att resa sig istället, men annar så var hon avslappnad, stabil och lätt i handen hela passet rakt igenom! 
 
Idag har jag kollat the Coronation cup (Polo) och städat mitt rum, sen ska jag till gymmet när jag känner för det eeeekkkk har inte varit där på jättelänge...
 
Sedan har jag också inlett veckan med att ha Leo-maraton för vem gillar inte honom liksom? Hade ju en omg-leo-är-min-man- period typ i 8-9:an (finns säkert här i arkivet på bloggen ahaha) men han är ju goals asså??? Så här får ni lite gifs på han, i brist på annat.
 
 











Kom ihåg mig?