vårväder

¦ Cute boys , Djur , Gif's , Kreativt , Musik , Sharon , Videor
 
Hiya huns!
 
Våren har äntligen hittat till Sverige! Dessvärre har både jag och Gaby blivit sjuka, så för tillfället njuter jag inte av värmen och solen som jag önskat... Det har gått några dagar sedan jag bloggade sist och det är på grund av förkylningen som gör mig så trött.. I fredags var i alla fall Linn, Gaby och jag och såg premiären av Beauty and The Beast. Filmen var magisk och musiken var jättevacker. Dock var det enligt mig för mycket som skiljde sig från klassikern men det är ju svårt att göra allt likadant + att det hade nog inte varit så intressant om hela filmen var en kopia av den andra. Efter bion stack vi ut till en pub vi hittade, och redan då värkte min hals enormt så sen dess har det bara blivit värre..
 
Annars så har jag kollat Marvel filmerna och är mitt uppe i Captain America som jag ska kolla klart ikväll. Har kollat yt-videor med alla skådisar från filmerna (bc det är något jag gör när jag obsessar över snygga män och kvinnor) och därav gif:en i inlägget, som by the way är hur sann som helst. Evans är ett nytt tillskott till "mina babes" för att, well, han är underbar. I klippet nedan förklarar han hela situationen, så söt heheh (jag är sjuk, jag vet).
 
 
Sen har jag även hittat en mysig låt som jag tycker ni kan lyssna på, och så avslutar jag även inlägget! Hoppas på att bli frisk så att jag har större lust att blogga i veckan, det har blivit lite roligare igen av nån anledning, hah.
 
 











Kom ihåg mig?