Sista delen målad

¦ Gaby , Stallet , Vardag
Soppan?
Hiya huns!
 
Måndag och start på en ny vecka. Jag vaknade vid 10 och ringde ganska snabbt ett samtal då jag behövde bpka tid till operation! Äntligen blir den av om ca 3 veckor. Längtar inte till operation utan tills efteråt så jag slipper ha problem med handen!
 
Sen förberedde jag mig för att åka till Soppan. Vet inte hur kallt det är i resten av landet men i Skåne är det typ fyra lager kläder på. Winter is coming nä men nästan. Väl i stallet målade jag Det sista på Soppans box och det blev så fint! Jag fortsatte på samma spår och gjorde iordning bland hennes grejer på logen och sadelkammaren. Allt som brukar va på boxen som vi fått ta ner låg i en hög på stallgolver så packade det i höpåsarna och la i boxen. När jag var klar med det så skulle jag ta borst sista avspärrninfen i hagen. Gräset har fått växa ostört på den del av hagen och nu växer det inget mer sp släppye in Soppan där (Z går för tillfället i separat hage) och det uppskattade hon! Mockade även en kärra i hagen. 
 
Tillslut var det dax för Soppan att bi riden och jag tänkte mig ett ordentligt dressyrpass. Det blev det också och jag är endå väldigt nöjd med henne. I början var hon lite för upptagen med annat än mig men sen släppte hon och lyssnade superfint. Tempot i traven var också precis vad jag önskade! Vänster varv var hon något jobbigare i som vanligt men släppte efter senare i passet. Gick fint lång och låg och lssynade bra på hjälperna. Han galoppera lite innan jag blev ombedd att rida en av unghästarna. Det var en som skulle provrida och de önskade att jag red lite innan så spontant blev det att rida Valentine lite också. Tillbaka till Soppan som fick en paus på ca 15 ville inte helt tillbaka till samma fina form direkt. Det brukar vara så fter skrittpaus på långa tyglar (därför jag skippar det mitt i passet haha) men hade galopperat så lite så behövde rida mer där. I galoppen var hon något mer på och även ju längre man galopperade så blev hon starkare och ökade. Jobbade dock inte supermycket med det för annars hade jag behövt rida tyo 2 timmar och det ville jag inte.
 
Så avslutade jag när tyckte det hade gått bra och sen spolade jag a henne benen och magen då paddocken är ganska blöt nu så hon blev väldigt grusig. Sen fick ploppis komma ut i hagen efter sitt efterlängtade gräs! Hag blev superhungrig under tiden i stallet men då var det tur att vi typ har en frunk och bärträdgård precis utanför så plockad epå mig lite plommon, äpplen och björnbär. Soppan fick såklart ett äpple med!


Jeanette    •  

Skönt med operation :) Eller ja, själva operationen är väl inte så kul men efteråt så blir det nog skönt, brukar ju vara så

Svar: precis så jag tänker! :)
Sharon Eden America Hajny










Kom ihåg mig?