"vilken termin är du?" "t2" "aha -fresh out of the womb alltså"

¦ Sharon , Vardag
 
Meme of the week: Väldigt accurate. Jag utnyttjar alla mina vänner med bil.
Hiya huns!
 
Idag hade jag praktik. Gjorde "det vanliga", tog kontroller på mina patienter och spolade rent lite PVK:er och annat skoj. Lunchade som vanligt med Clara och någon timme efter det gick jag hem. Ska bli skönt med en ledig dag imorgon, känner verkligen att jag behöver det. 
 
Veckan som har gått har känts väldigt intensiv. Även om jag var ledig tre dagar har tiden gått så jäkla fort så jag knappt hinner något känns det som.
 
 
Måndag: Jag var ledig så passade på att fixa en hel del ärenden, som att hämta ut mitt nya ID-kort och andra saker i samma riktning.
Tisdag: "Jobbade" jag kvällstur så chillade hemma på fm och stack sedan till sjukhuset. 
Onsdag: Jag jobbade morgon och sedan åkte jag till stallet.
Torsdag: Då var jag också ledig, så tog det lite lugnt hemma. Tränade lite så känndes skönt men har annars varit väldigt trött så har inte orkat göra så mycket.. På eftermiddagen åkte vi även runt lite i Claras Mustang som hon haft under veckan så det var roligt i alla fall.
Fredagen: Var på begravning och sedan åkte jag med Clara igen. Då var det minsann cabbe-väder så körde med taket nere, så skönt! Åkte även om Emporia så köpte faktiskt mig ett par AirPods och är än så länge väldigt nöjd! Lördag: Bestod av jobb.
Söndag: Gaby var ju iväg och tävlade så jag fick ledigt och kunde följa med. Stressade sedan hem för att kolla Azerbaijan GP:n som var underhållande ända fram till båda RedBull boysen tabbade sig och sabbade det rejält för hela teamet. Har läst på en del om händelsen och har fattat att deras "chefer" inte är så jätteglada med dem just nu, män - ni vet ;)
 
Hur som. Det var veckan i det stora hela. Nu sitter jag här och har kollat på lite saker jag gärna vill köpa till Soppan i sommar. Har inte riktigt ekonomi till det just nu då jag ska iväg på två resor i Juni, och jag får jobbpengar först i slutet av Juli, och som pricken över i:et så är ju CSN i Maj bara hälften av vad det annars brukar vara. Gaby får lägga ut om det behövs ;) 
 
Min dator tjatar på mig att den vill uppdateras och SJÄLVKLART har jag skjutit upp detta i snart två veckor. Så nu ska det göras och sedan ska jag kolla The Originals. Började om på Grey's Anatomy två veckor sedan men jag inser att jag inte hinner med det nu, så får kolla det i sommar i stället. Det är ju en del episoder om man säger så!
 











Kom ihåg mig?