Och den som inte Sharon tar han inte heller Gaby får

¦ Cute boys , Sharon , Stallet , Vardag
I brist på bilder från ni en på young Leo, han kan man ju inte få för mycket av hahha 
 
Hiya huns! 
 
Snart två veckor sedan jag bloggade... SÅ mycket händer hela tiden, både i skolan och utanför och även om jag typ varje dag tänker "ikväll ska jag blogga" så blir det inte av. Slänger mig i sängen och kommer aldrig till det. Har inte heller några som helst nya bilder och jag gillar inte att lägga upp arkivbilder vilket också gör att jag inte bloggar haha.. Lame ursäkt men it's the truth
 
Har iaf varit i stallet några gånger sen jag bloggde och det har gått bra med Soppan. Medryttaren har hjälpt oss en del vilket också är skönt och de fungerar bra tillsammans som också är toppen. 
 
Skolan är i full rulle och då jag börjat ny kurs har jag skola 8-5 nästan varje dag som är en stor anledning till min frånvaro här..  Annars hållet jag på och göra om på mitt rum för tillfället så när jag är klar ska jag lägga upp före/efter bilder så ni får se något nytt.
 
Var även hos en kompis igår som flyttar till NZ för att plugga i några år. Trevligt men sorgligt var det såklart... Åt god mat och pratade och skrattade och drack ;)
 
Imorgon ska vi eventuellt ut till stallet båda men får se vad vi bestämmer oss för! På fredag är det bio och vi ska se The Death Cure! 











Kom ihåg mig?