let's go back to the place where our love burned brighter than the sun

¦ Sharon , Shopping , Surprise
Soppan idag vid det fina trädet utanför stallet som blommar så fint nu!
 
Hiya huns!
 
Idag hade vi bestämmt att vi skulle mocka hästarnas hage. Sagt och gjort satte vi igång runt halv fyra tiden. Vi var fem stycken som hjälptes åt och efter 25 kärror så hade vi mockat ur hela hagen på strax över en timme!! Teamwork makes dreamwork.
 
Annars ska vi anmäla oss till årets första utställning! Den bär av i Lerum så en körtid på ungefär 3h, men det ska nog gå bra när hästarna åker i lastbil. Vi har bokat vars en box till ponnyerna så att de kan få chilla på plats medan vi kan kolla på de andra klasserna utan att oroa oss. Gaby både rider och ställer ut för att jag är en mes med massa tävlingsnerver, haha.
 
I och med att vi satsar lite mer i år (och för att vi tycker det är galet roligt) har vi beställt en ny och ordentligt skjorta till Gaby, nya ridhandskar som är beigea (naturligt färgade) samt ett par nya klassikt gula ridbyxor. Ska även försöka få tag på en hjälm med beiget hak-band. Soppan i sin tur ska få en vojlock och vi ska även använda dressyrsadel i år. Passade även på att beställa en slinky i marinblått (för att matcha hennes nät-täcke) för att hålla manen på plats när man reser. Och kanske för att hålla henne lite ren ;) Hon väntar även tålmodigt på sina "strumpor" från Incrediwear som jag kommer skriva mer om när vi testat dem ett tag!
 
 
 


Josäfin Andersson    •  

såååå goa bilder!! vill att blommorna ska slå ut här å nu!

Svar: Åh tack!! Ja våren har kommit till oss i syd i alla fall !!
Sharon Eden America Hajny










Kom ihåg mig?