and so it goes, we found our sweet disaster

¦ Sharon , Vardag
 
Hiya huns!
 
Nu var det ju snart en månad sen jag bloggade. Har ändå varit rätt skönt med en lite längre paus, men saknar också att fota och vara kreativ.. Tyvärr har jag fått prioritera bort bloggandet eftersom jag ville kolla Grey's istället (hoppsan..). Men nu är jag inne på säsong 15 av 16 så ska förhoppningsvis bli klar i veckan med den serien - och då tar jag tag i dom 48 andra episoderna jag halkat efter med från mina andra serier, haha! Tre av serierna har dock episoder på 20 minuter styck så ska väl ändå inte ta mig mer än 7-10 dagar att beta av. Och efter det ska jag börja uppdatera bättre här!
 
Har just nu tekniska strul med mina adobe-produkter så har behövt ominstallera allt varför jag tänkte att jag kan passa på att lägga upp ett inlägg här! Idag var också min första dag tillbaka på Soppans rygg så det var mysigt och kul! 
 
Mitt examensarbete flyter på också men har en del småfix kvar att ordna med. Tack också för alla er som kommenterar fast jag är AWOL! Ska svara er alla och sen ses vi förhoppningsvis snart igen!
 


Denise Taylor    •  

Har precis sett klart säsong 15 på Grey's Anatomy och är sjukt irriterad över att säsong 16 inte finns på viaplay än :( Men den som väntar på nåt gott...

Svar: Åh ja alltså jag kollade hela på Netflix (har amerikanska versionen ;) ) men dom hade inte heller sista säsongen så då kollade jag på ABC's playtjänst men den är också bara tillgänglig i usa... finns ju flera olika streamingtjänster dock där man kan kolla! =)
Sharon Eden America Hajny










Kom ihåg mig?