loving you was like going to war; i never came back the same

¦ Sharon , Stallet , Surprise , Vardag
Lite mobilbilder på Soppan i vintersolen!
 
Hiya huns!
 
Idag har jag varit hos Soppan! Blev ett ridpass på banan idag i solen. Gick bra och Soppan sötte sig super. Tränade på tempoväxlingar och att korta och länga galoppen på långsidan. På fredag ska jag rida ut med en stallkompis så hoppas att vädret är okej då också.
 
Annars så har jag dem senaste dagarna spelat SSO. Det är ett pågående event där man kan vinna massa fina outfits och poletter som kan bytas in mot häst-xp och det behöver jag alltid till mina framtida hästar, haha. 
 
Ikväll kommer Clara och Ester hit så ska vi byta julklappar mellan varandra. Mamma var också här en stund för att kolla på vår julgran och lämmna lussebullar så jag bjöd på te och så pratade vi en stund. Skolan går okej, klarade inte min ena tenta (var 1 poäng ifrån G) så måste plugga lite till omtentan men däremot är examensarbetet helt klart och vi väntar bara på bedömning så jag kan lägga tid på tentan istället. 
 
Nästa vecka är det jul vilket såklart ska bli kul men jag jobbar både julafton, juldagen och annandag jul, vilket inte är lika kul förståss.. Och så jobbar jag nyårsafton och nyårsdagen så jag lär i alla fall på lite pengar till början på nya året, om inget annat!











Kom ihåg mig?