where does the good go?

¦ Sharon , Spel , Vardag
Moonstone
 
Hiya huns!
 
Igår blev jag  Ä N T L I G E N klar med Grey's! Tog mig 50 dagar att kolla alla episoder och jag var väl sådär lagom trött på det de sista 3-4 säsongerna.. Men men, nu är jag i kapp i den serien alla fall och ska kolla i kapp resten av mina serier. Har 39 episoder som jag ligger efter med och så jag hoppas hinna alla innan nästa helg! 
 
Har idag passat på att spela SSO. Köpet mig en av de nya Curlyhästarna som jag döpte till Moonstone. Och så har jag samtidigt kollat serier, så har fått lite gjort. Senare ikväll ska jag på julmarknad med mamma och imorgon ska jag hjälpa henne med förberedelser inför söndagen då hon bjuder mig och mina kompisar på en glöggafton hemma hos henne. 
 
Har haft jättestor foto- och redigerinslust men har inte orkat ta mig ut och fota, men ska se om jag tar mig ut imorgon och gör nåt. Annars så tar jag fer bilder i SSO och redigerar dem ;) Och så villl jag blogga bättre också, men det har ju också blivit åtsidolagt med mitt serietittande. S fort jag är up-to-date med alla serier ska jag försöka blogga mer.. men så kommer julhelgerna och jag ska jobba en del så vi får se hur det blir!
 
 











Kom ihåg mig?