ett inlägg som är lite överallt och ingenstans

¦ Djur , Sharon , Spel , Stallet , Vardag
Senaste nya hästen, Blue Diamond som jag köpt mig! Fick lust att spela men hade ingen häst at levla och då känns det lite halvt meningslöst att rida runt , haha.
 
 Min kompis hund Eddie!
 
 Soppan idag. Mitt hjärta, jag älskar henne så mycket även fast hon kan driva mig till vansinne ibland!
 
Hiya huns!
 
Jag hinner inte blogga i den takt som jag hade velat på grund av mitt jobb därav blir detta inlägget lika kollosalt kaotiskt som många inlägg innan detta varit - där jag för min egen skull försöker organisera och reflektera över vad som faktiskt pågår i mitt liv för tillfället.
 
Mamma flyttade för snart två veckor sedan så jag och Gaby har levt i ett mer eller mindre organiserat flyttkaos sen dess. Vi har också fått en egen lägenhet, den vi ville ha så det är vi jätteglada över! Det var en stor lättnad när det blev officiellt och vi kan äntligen börja panera vilka möbler som ska stå var, vad vi behöver införskaffa och vad vi hade önskat oss. Det blir en lagom stor 2:a med balkong, ett stenkast från parken och 5 minuters gångavstånd till köpcenter, tåg och min skola - så jäkla skönt. Dessvärre flyttar vi först om 7 veckor så jag går runt med en konstant känsla av att jag behöver börja packa och sortera vad som ska till tippen och vad som ska flyttas till det nya stället, men det är för tidigt för att börja med det så nu går man bara runt och väntar på att få sätta igång och få det överstökat.
 
Jag har också hunnit med att kolla lite nya serier, så jag har betat av både Chernobyl och Marvel's Agent Carter samt senaste säsongen av Free Rein och sedan bestämde jag mig för att börja kolla Marvel's Agents of S.H.I.E.L.D - vilket jag nu inser tar bra mycket längre tid än vad jag räknat med, haha. Så då försöker jag multitaska genom att sätta igång avsnitt efter avsnitt på min Mac samtidigt som jag på min stationära dator spelar antingen HW eller SSO vilket fungerat bra hittills!
 
Hos Soppan har jag varit alldeles för lite på senaste tiden. (Men) som tur är går hon i en väldigt fin "skogs" hage med sina polare så för hennes del verkar det inte gå nån nöd på henne. Senast jag var där gick det inte heller något vidare. Faktiskt så gick det så fruktansvärt dåligt att jag grät när jag cyklade från stallet. Allt blev bara fel och jag var väl egentligen mest besviken på mig själv. Sen efter det kännde jag mig som världens sämsta människa över att jag blev arg på Soppan (som faktiskt var löjligt dum och gick över gränsen med sina fjanterier), men efter att mina kompisar sa att det är ok att det inte alltid går som man tänkt sig så var det bara att gå vidare. 
 
Sen igår var jag och besökte min klasskompis som jag inte träffat på hur länge som helst. Jag tog tåget upp till henne och vi gick ner till stranden med hennes hund. Sedan pratade vi i en evighet om allt möjligt och kom fram till att vi båda längtar lite smått tills det att skolan börjar igen. 
 
Idag träffades jag med en gammal gymnasiekompis. Vi sågs på Emporia och åt lunch samt gick runt lite i köpcentret. Köpte ingenting till mig själv men Gaby och jag valde ut några kuddfodral till soffan i vår nya lägenhet samt två POP! figurer till vår samling vi tänker ha på display! Vi känner att vi äntligen kan börja köpa lite smått som vi vill ha. Även fast pop figurerna kanske inte är det mest nödvändiga.. dock var de på rea så man var ju nästan tvungen ;) 

Sedan åkte jag och kompisen till stallet. Red runt lite på ridbanan bara, Soppan var bra pigg och stark. Vet inte riktigt var hon får sin energi ifrån? Hur som helst red jag inte så länge och ställde inte heller några speciella krav. Tog några få skutt över ett räcke som stod framme och det gick också bra. Sedan fick kompisen rida lite och sist gjorde vi rent ett sår hon har på ganashen. Tog tempen på henne men hon har ingen feber så vi hoppas på att såret lyckas läka utan att hon drar på sig någon infektion. 
 
Blev ett långt inlägg dethär... Ska försöka blogga lite oftare så att jag inte behöver skriva så långt, men det är i alla fall skönt att ha skrivit av sig! 











Kom ihåg mig?