familjekväll vid sjön

¦ Natur , Sharon , Stallet , Vardag
Kyrkan i V. Klagstorp igår kväll och kvällens sjöhäst!
 
Hiya huns! 
 
Idag var min första lediga dag sedan jag jobbade mina delade turer i helgen. Så himla skönt. Dock hade jag fullt upp igår när jag kom hem (efter att jag fick sjuts hem då jag kollade fel på min buss från jobb) då jag kollade både The Challenger Games och lite andra youtube videor från de jag följer. 

Vaknade kl 4 i morse (troligtvis av den tropiska värmen) och kunde fan inte somna om, så jag kollade några episoder av Agent's of S.H.I.E.L.D och ska nu börja på näst sista säsongen - så jag är snart klar haha. När klockan blev lite mer gick jag upp och gjorde frukost samt satte mig och spelade lite HW. Mot 11 tiden bestämmde Gaby och jag oss för att gå till stan. Jag köpte två pikéer och Harry Potter and The Prisoner of Azkaban i Ravenclaw house edition så har börjat läsa den nu också då jag läst klart min andra bok. Sedan kollade vi lite i olika affärer efter inredning till vår nya lägenhet och slutade med att vi köpte en matta på Svenssons i Lamhult som var på rea! Så det var ett bra kap. 
 
Mot kvällen åkte jag, Clara och Kevin till hästarna. De går numera i en annan hage men de stod vid grinden när vi kom så vi slapp i alla fall leta efter dem. Bestämmde oss sedan för att gå ner till sjön och där fick hästarna svalka av sig och plaska runt lite. Mycket uppskattat av både två-och fyrbenta!
 











Kom ihåg mig?