back from belgium

¦ Formel 1 , Sharon , Vardag
 
Hiya huns! 
 
Är nu hemma efter en helt fantastisk helg i Belgien! Resan både dit och hem gick bra, hade roligt på flyget och skrattade en hel del (till och med så mycket att andra resenärer säkert tyckte vi va konstiga). Kom fram till Bryssel och möttes av härlig värme. Hämtade vår hyrbil och körde till hotellet var vi snabbt checkade in. Sedan gick vi och åt Dominos innan vi stack till banan. Vi hade köpt tre-dagars pass så fick gå både på banan och i depån, vilket såklart var jätteroligt och spännande. 
 
Har mest spenderat vår tid på banan men det har i alla fall varit en relatitv händelserik F1-helg. Hamilton krashade i en av tränings-sessionerna och flera motorer brann. Tyvärr var inte stämmningen helt på topp under söndagen (racet) då det dagen innan skett en stor krash i Formel 2 där en förare omkom (vi såg inte detta då vi redann lämnat banan). Vi höll en gemensam tyst minut innan racet och stod även upp under varv 19 då detta var Anthoines nummer. Därav blev det lite dämpat under racet och killarna firade inte heller med champagnen på podiet. Max krashade på första varvet så jag blev väldigt besviken, men samtidgt rätt glad över att få se Charles första vinst! 
 
Spenderade även hela måndagen i Bryssel. Vacker stad men måste säga att staden Spa var mycket finare. Stannade där och köpte något att dricka en dag efter racet. Har ni chans att besöka Spa så gör det!
 
Kom hem sent igår kväll och håller nu på att panik-tvätta. Ska till skolan i em och edan har vi massor att fixa innan flytten på lördag!
 
 











Kom ihåg mig?