SPA

¦ Natur , Sharon , Vardag
Casinot i Spa! Körde förbi det varje dag på väg till banan och halvt-övertalade Gaby och Ester att gå dit en dag när vi hade tid. 
 
Hiya huns!
 
Nu börjar flytten närma sig i rasande fart och allt jag vill är att ha det över. Just nu känner jag att allt i mitt liv bara flyter ihop, där fattas liksom en struktur till min vardag och jag som person har jättesvårt att leva så. Får ingen lugn i mig och kan inte fokusera på något överhuvud taget.
 
I Belgien var jag ur-kass på att fota med kameran. Kände dels att mitt halv-kassa zoomobjektiv hade varit bättre (vilket gjorde att jag inte ens drog fram kameran ur väskan) men också det faktum att jag visste att jag inte skulle få ro nog att sätta mig och redigera bilderna samt publicera dem. Och det trista är väl att jag känner mig motiverad till att blogga (typ lägga upp höst-inspo och allt sånt där, samt fota Soppan) men samtidigt känner att jag inte hinner just nu.
 
På andra noter så var jag hos Soppan idag. Har ju inte varit där på evigheter känns det som så jag pussade lite extra på henne i hagen när jag hämtade henne, och hon var så gullig och vilade sitt huvud mot min axel när jag kliade henne i pannan, hjärtat mitt. Mina rid-fria månade fortsätter och jag longerade idag igen. Eftersom hon vilat medan vi varit borta körde jag bara lite lugnt i alla gångarter i båda varven men tänker att jag introducerar bommar igen i nästa vecka.
 


Celine    •  

Älskar dessa bilder! Så drömmiga!

Svar: Tack så hemskt mycket!
Sharon Eden America Hajny

Ida    •  

Men åhh så vackert!! Såå himla fina bilder, älskar redigeringen!! :'D

sv: Haha ja men ellerhuuur! Önskar att de varit så drömmigt här där jag bor haha :') Jag redigerar också i Lightroom nu och började med det för cirka ett halvår sen! Tycker det är så smidigt och bra, speciellt att jag har bilderna på appen på mobilen så kan redigera och ha dem till hands hela tiden.
Haha ja förstår, min pappa är helt lyrisk och skickar bilder cirka hela tiden och har nu sagt att hela familjen ska åka på formel1 resa jahaja haha :')

Svar: Tack så mycket! Jag gillar den preseten väldigt mycket men har svårt att hitta bilder som passar med den.. 🙁 Btw, jag tycker verkligen du ska åka på F1 resa om du får möjligheten 😉
Sharon Eden America Hajny










Kom ihåg mig?