"Det är ungefär lika svårt att sätta på någon annan ett munskydd som det är att sätta på en bebis en mössa. Det blir aldrig bra."

¦ Djur , Sharon , Vardag
Bjuder er på bilder på Oatmeal och Bin Bing
 
Hiya huns!
 
Idag var det en annorlunda dag på jobbet! Började nere på avdelningen med mina patienter som vanligt för att sedan gå upp till operation (OP) för att vara med på en mastektomi + direktinläggning av protes, d.v.s., bortagaande av bröst + inläggning av en protes i samband med borttagandet. Detta var såklart så sjukt spännande! Var med på allt från sövning till uppvaket, vilket allt som allt tog lite över 4 timmar. Eftersom jag bara var med och tittade blev det mycket stående för min del så fick dricka massa apelsinjuice för att inte dippa i blodtryck vilket man lätt gör annars. Så stod lite vid sidan med ett sugrör i munnen, fastsatt med munskyddet över och juiceflaskan i fickan, haha! 
 
Annars är mycket som vanligt. Vädret här har varit totalt katastrof, med klass 2 varningar som gjort att man bara vill vara inne hela dagarna. Men har varit hos Soppan (tyvärr inte gjort något intressant med henne p.g.a vädret) och annars varit på praktik eller pluggat hemma. Nu har jag halva tiden kvar på denna praktiken så efter att den är avslutad ska jag börja kolla runt efter jobb och sådär... Det är faktiskt bara 100 dagar kvar tills jag tar examen! Helt sjukt.
 


Ida    •  

Alltså jag fööörstår inte hur man kan vara med på operationer, eller ja operera eller något haha, svimmar bara av tanken omg<3 Det räcker att jag städar på vårt op här och när någon kommer inrullandes så får jag hemska bilder i huvudet när de skär typ hahah hjälp :'DD
Vädret är för övrigt ja GÖÖÖR tråkigt tror jag går i ide snart, Kalle hade ett jäkla moppsigt humör idag också så tror han börjar tröttna rejält på detta regn och blåst nu och skyller då på mig :-)))

Svar: Ja alltså, dom varnar med att man kan svimma!! Första dem säger till en när man kommer in är typ "säg till om du känner dig dålig så att vi kan ta emot dig om du svimmar" haha!
Sharon Eden America Hajny

Sandra    •  

Men åh vilka sötnosar! Den till höger ser ut som min Neo :)

Svar: Hihi ja visst är dem! Är väl lite partisk men jag tycker jag har världens bästa kaniner ;)
Sharon Eden America Hajny










Kom ihåg mig?