28 grader

¦ Sharon , Vardag
 
Hiya huns! 
 
Här om dagen hoppade jag och Ester fotade så ovan ser ni en bild ifrån det. Ridpasset gick rätt bra med tanke på hur länge sen det var jag hoppade "ordentligt." Eftersom Ester åkte med mig så åkte jag med henne till hennes medryttarhäst igår, och efter det åkte vi snabbt till Soppan så jag kunde ta några bilder på henne i solnedgången.
 
Igår var jag även på stranden med ett par kompisar. Badade i havet (SÅ skönt!) och åt sallad och jordgubbar. Brände mig självklart lite också men har köpt solkräm nu så bör ju förhoppningsvis inte hända igen... 
 
Idag har jag spelat, läst och redigerat bilder. Har nu organiserat alla bilder jag har kvar att lägga upp, så måste bara fixa rubriker till alla inlägg. Blir hela 16 stycken (!?) så kommer ju sprida ut dem nu framöver! För en gångs skull tycker jag att jag har för mycket bilder att hinna redigera jämfört med hur få jag brukar ha, haha. Idag fick jag också äntligen levererat min merch från Logan. Jag var även bland de första att beställa så fick munskydd som de designat p.g.a Covid-19 på köpet. Får se om jag änvänder dem eller inte, oavsett så blir det som nån form av minne till pandemin. Om jag nu skulle lyckas glömma den ;)
 
Imorgon ska mor och jag till Klippan. Ska köpta nån pläd med mig hem tror jag, en ny till mitt rum och en att ha på uteplatsen!











Kom ihåg mig?