tillbaka från döden

¦ Djur , Sharon , Stallet , Vardag
 
Hiya huns!
 
Jag är, efter tre veckor, tillbaka från mitt Corona-insjuknande! Hade alla symptom man kan tänka sig, kopiös hosta, feber, var trött, hjärtat rusade och jag hade tryck över bröstet. Jag va till och med på akuten eftersom 1177 tycke jag skulle kolla mitt hjärta. Läkaren sa att jag var takykard och min saturation (syresättning i blodet) var helt okej med tanke på covid infektionen så jag fick gå hem efter att de övervakade med EKG i några timmar. 
 
Sen dess har jag kommit tillbaka till jobbet. Numera är min avdelning covid-avdelning dvs har alla inneliggande patienter covid, omsändigt och så där eftersom vi måste ha på oss all skyddsutrustning men det får man väl ta. Nu sitter jag i alla fall säkert i minst 6 månader med mina antikroppar!
 
Hos Soppan har jag också varit två gånger sen jag officiellt inte räknades som smittsam längre. Red ut en av gångerna med två stallkompisar och Soppan hade jättekul! 
 
Igår var jag även hos veterinären med Oatmeal, hans trycksår på hälarna blir inte bättre så vi ville komma till en specialist veterinär. Röntgade hans bakben och det visar sig att han har artros så nu har vi två alternativ, först att behandla med Metacam + omläggning av hälarna + att han bara får gå på halm som underlag och alternativ två är att kirurgiskt ta bort artrosen, men risken att det kommer tillbaka senare föreligger. Så nu börjar vi med det första alternativet och ska göra om mitt sovrum till en stor halmfylld box (vad gör vi inte för våra pälsklingar?) och så får han tyvärr vara instängd där i fyra veckor så att vi kan utvärdera om det blir bättre eller inte! 











Kom ihåg mig?