tiden går

¦ Pretty girls , Sharon , Vardag
 

Hiya huns! 

 

Har återigen lämnat bloggen stillaståendes.


I våras föll jag ner i en djup depression. Det slutade med att jag var inneliggande på psykiatrin i ett par veckor, sen blev jag sjukskriven och nu är jag tillbaka. I samband med detta fick jag diagnosen EIPS eller Borderline syndrom som det också kallas. Det gör mig svajig i mitt mående och med ca 3 månaders mellanrum får jag mina hypomaniska perioder där jag inte orkar göra något. Jag känner mig inte nödvändigtvis omotiverad och trött på hitta på saker MEN jag är så otroligt utmattad under dessa perioderna så min hjärna orkar inte göra mer än att kolla på tv. Har också otroliga problem med min sömn i dessa perioderna och mina mediciner fungerar inte helt som dem ska.. Men jag har besök hos specialistpsykiatrin nu i kommande veckan så jag hoppas de i alla fall kan hjälpa mig med sömnen.  

 

Den här annorlunda sommaren (utan Soppan alltså) har påverkat mig dåligt också. Har inte haft något som tvinga mig ut ur huset och det har blivit alldeles för mycket hemmasittande.. Nu är jag tillbaka på jobbet och Soppan är hemma igen så för mig som har starkt behov av rutiner hoppas jag att jag kommer må bättre och även uppdatera mer här. Jag känner inombords att det är vad jag vill, skapande och kreativitet som bloggen medför (redigering av bilder, photoshop och fotande osv) är så viktigt för mig. 

 

Nog om mitt deprimerande mående haha! I helgen ska jag till Ullared. Ska bli kul med en sväng dit. Och nu ska jag sätta mig och kolla de nya avsnitten av La Casa de Papel! Hoppas ni alla får en fin helg!

 


Ida    •  

Men åhh vilken vår du haft då Sharon!! Skönt att du nu är tillbaka och hoppas du får mediciner som hjälper och allt<3 Förstår att de varit svårt utan Soppan, känner också en extrem saknat utav Kalle här uppe titt som tätt.. men skönt att hon nu är hemma igen<3 Kreativitet, foto, bloggen osv får också mig att må så mycket bättre :')

Och La casa!! Såg alla avsnitt igår när de släpptes haha men åhhh så otroligt bra, så mycket känslor!! Bästa serien som finns<3

Svar: Finaste Ida <33
Sharon Eden America Hajny

Josefin    •  

åhh vad jobbigt att höra!! fyfan hoppas du får ordning på sömn och rutiner så att du kan börja känna dig som digsjälv igen ♥♥♥ Kram!! ♥

Svar: Ja det är trist men hoppas snart det vänder <3
kramar
Sharon Eden America Hajny










Kom ihåg mig?