livet: uppdatering

¦ Andra Hästar , Sharon , Stallet

Lite bilder från senaste tiden! 
 
Hiya huns!
 
Senast jag skrev ett inlägg var nog på medeltiden. Men nu har jag tagit mig tillbaka till 2000-talet och sitter vid min älskade iMac och redigera bilder och gör massa inlägg med bilder jag tagit under våren! 
Idag är min första semesterdag och jag tänkte att jag äntligen har både tid och motivation till att skriva lite om vad som händer just nu!
 
Vi börjar med att jag fått jobb i ett stall (som ligger på vägen till Soppans stall - perfekt!) och ska från och med juli jobba där på 50% och vara kvar på sjukhuset på 50%, ett upplägg jag tror kommer passa mig perfekt! Halvdagar i stallet med både ridnign och hundrastning som arbetsuppgifter och såklart vanlig stall- och hästskötsel, kommer högst troligen inte riktigt kännas som att jag är på jobbet (så extremt skönt) MEN eftersom jag stannar på sjukhuset också kommer min eknomi vara relativt ok, eftersom hästjobbet inte drar in så mycket pengar. Känns som en bra lösning. Dessutom kan jag alltid ta extrapass på ssjukhuset om jag orkar och vill så det kommer också generera lite extra cash i så fall, men får se hur mycket jag orkar såklart!
 
Till Soppan och hennes dräktighet: Idag är hon på dygn 224 vilket i praktiken betyder att bebis kan komma exakt när som helst! Det är exakt 10 dagar till hennes beräknade fölningsdatum men hon kan ju gå både kortare och längre så vi håller oss helt enkelt beredda hela tiden nu. Juvret fyller på sig och hon är rund, men fortfarande pigg som en mört så hon känns inte helt redo ännu. För att hålla lite koll på det hela så går hon med "Fölvakt" på sig, en svettdetektor som är kopplad till en telefon på hennes bringa, som i sin tur ringer till mig när hon svettas, vilket hon kommer göra när hon får värkar, och då är deta bara att springa till stallet och hålla koll på det hela! Ska bli så spännande att se vem det är som gömmer sig där inne och hur Soppan kommer vara som mamma och även om man har lite drömmar och förhoppningar på hur fölet kommer se ut så är det viktigaste såklart att förlossningen går felfritt till och att både Soppan och fölet är välmående!
 











Kom ihåg mig?